Humanistliku kristluse manifest

Quoted post

Veiko Vihuri

#378 Re: toetus cum reservatio

2011-09-22 08:10

#363: J.-Chr.&Th.-A.Põder - toetus cum reservatio

Kahju, et selle evangeeliumi ja Kristuse Kiriku vastase ettevõtmisega vähesel määral kaasa minnakse, kuigi vaimulikest on manifestiga ühinenud tühine osa. Johann-Christian ja Thomas-Andreas Põder, ärge tehke oma nimele häbi, eriti kui te tahate olla mõtlevad inimesed. Antud ettevõtmisel ei ole Kiriku parandamisega midagi pistmist, mida võib näha kasvõi "geiaktivistide" tulisest toetusest.

Vastused


Külaline

#379 Re: Re: toetus cum reservatio

2011-09-22 08:17:07

mees metsast

#381 Re: Re: toetus cum reservatio

2011-09-22 08:32:59

#378: Veiko Vihuri - Re: toetus cum reservatio

Kui keegi  kuulutatakse mitte mõtlevaks, ennast  muidugi mõtlevaks inimeseks on  tulemuseks  see, et sellega tapetakse disskusioon.

 

 

Jaan S.

#401 Re: Re: toetus cum reservatio

2011-09-22 10:39:40

#378: Veiko Vihuri - Re: toetus cum reservatio

See ei ole nii, manifesti on koondatud mured ja tõedemused ega ole geide propaganda eestluse ega maailmakorra vastu. Mured on jah kerkinud sellelt pinnalt eredalt esile, aga seda enam mure suureneb, sest kui kogu arutelu aur läheb vooditeoloogiale ning majandusalajuhataja aruandlusele, siis milleks veel jõudu jääb? Pärnu on näiteks tuntud kui rusikapealinn ja võõrast linnast tulnud saavad peksa. Palju raskem on teha kohalikust peksupealinnast palve pealinn kus ei ole tänavakaklust. Lihtsam on võidelda saabuva Rootsi ajaga ja Euroopa Liidu ajuvabadusega. See et manifestis on allergiat tekitavaid sõnu ei muuda paljude taotlust, see ei ole etteheide, see on samaaegu küsimus millele saab vastata ka jaatavalt. Jah - meile on kõik teretulnud. Jah - meie esmatähtis on kuulutus organisatsiooni asemel ning see organisatsioon toetab vaimulikku kasvamist.

Nimele teeb häbi see kui usklik inimene elab selle maailma hirmude all ning kardab Rootsi aega ja Euroopa Liitu mis rööviks kristluse tuuma.