Humanistliku kristluse manifest

Quoted post

Vali Hüüdnimi

#1014 Re: Re: Re:

2011-09-28 13:46

#1013: - Re: Re:

"Seda on siin ju teie vastaskõnelejad kogu aeg öelnud: tuleb parandada meelt.

Selleks ei ole aga tarvis Piiblit kohendada inimlike mõõdupuude järgi. Ükskõikmis nimega seda siis ka märgistataks.

Kui läheks oma argiellu, oleks ligimesel meist rohkem kasu. Just nii me täidame Jeesuse käsku."

Nõuandmine ja moraalilugemine on teesulud 7 ja 9 !....:)

Olen siin aga ka ise paar korda seda teinud. Vist jõuetusest. Ja tegelikult on tõhusaima suhtlemise olulised komponendid kirja teel suheldes nagunii välistatud-kehakeele jälgimine ja häälekõla ja.... Ikka-silmast silma on kõige paremad väljavaated mõistmiseks.

Nii, et edasi pole mõtet vist arutleda. Kui mõlemad osapooled kokku ei tule ja suhtlema ei hakka, jääb vähemtähtsatel pooltevalijatel vaid oodata, kes keda....

Nüüd lõpetan, kena päeva!

Vastused

Külaline

#1015 Re: Re: Re: Re:

2011-09-28 14:00:59

Külaline

#1016 Re: Re: Re: Re:

2011-09-28 14:20:13

#1014: Vali Hüüdnimi - Re: Re: Re:  

"Nii, et edasi pole mõtet vist arutleda. Kui mõlemad osapooled kokku ei tule ja suhtlema ei hakka, jääb vähemtähtsatel pooltevalijatel vaid oodata, kes keda...."

foorumi millennium on ületatud, - ja mis on tulemus?

kui mitte tulemuseks pidada, et lõpuks suutis J. Lahe anda humanistliku kristluse määratluse...

kas keegi on uue milllenniumi künnisel motiveeritud rohkem suhtlema, rohkem kuulama, - sisuliselt muidugi?!

kas keegi on öelnud senise "suhtlemise" ajel: ahhaa, seda ma ei teadnudki, nüüd ma mõtlen ja käitun teisiti?!

üks (!!!) postitus tuleb meelde: et inimene foorumit lugedes loobus Manifesti toetamast.

kas sellist tulemust lootsid Manifesti algatajad?

sea pügamisest saab ka rohkem villa kui sellisest "suhtlemisest".