AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Võtke petitsiooni autoriga ühendust

Arutelu teema on petitsiooni AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE jaoks automaatselt loodud.

raivo orgusaar

#1251 Re:

2011-11-29 03:30

#1218: eedu -

Mis sul Eedu on minu kirjaoskuse vastu on? Vaevalt, et sa etteütlust minust paremini kirjutaksid, kui Sul isegi tegelikkuse analüüsivõimega suured probleemid on...

Varu parem toitu ja pane oma rahanatuke tallele, Eedu, sest kohe kohe saabuvad vaatamata naeratavale ja kõiksust lubavale valevalitsusele karmid, väga karmid ajad...

raivo orgusaar

#1252 Ogarus, arulagedus ja elupimedus on ravitavad, kui haige oma haigusest õigel ajal aru tahab saada...

2011-11-29 03:39

Sinu Ansip avab ise kõik piirid Venemaaga ja annab JÄLLE, nagu ka 70 a. eest Eesti ilma ühegi püssipauguta Venelastele, toetaja...Oleks aeg enne pimesi ja umbropsu lahmimist end maailmas toimuvaga kurssi viia, et mitte arulagedana siin tarka mängida...

http://www.postimees.ee/357026/ansip-toetab-viisavabadust-venemaaga/
http://www.epl.ee/news/eesti/euroopa-ja-venemaa-solmivad-juunis-viisavabaduse-kava.d?id=51295975

Oleks aeg enne pimesi ja umbropsu lahmimist end maailmas toimuvaga kurssi viia, et mitte arulagedana siin tarka mängida...


Külaline

#1253

2011-11-29 04:30

Ýaşasyn türkmen-eston dostlugy!!!

Külaline

#1254

2011-11-29 06:55

Allkirjade listis on võrreldes üleeilsega totaalne muutumine toimunud, vene nimed on asendatud sujuvalt eesti nimedega. Ja ise Te väidate et teised on valelikud.
Veiko Rämmel

#1255 Re:

2011-11-29 07:38

#1254: -

Keegi ei ole asendanud,ära jura. Lihtsalt eestlasi lisandub rohkem. Ainult läbustajad on kustutatud. Näiteks korduvalt ilmunud Ansipid ja Ostap Benderid.

Veiko Rämmel

#1256

2011-11-29 07:41

Muidugi teeb REF-i ketikoeral hinge haigeks,et Vene kaart näpust libiseb ja tänu meediablokaadi murdmisele eestlasi üha rohkem lisandub.Muide, ma ennustasin seda kohe.

Külaline

#1257

2011-11-29 08:52

Petitsioon väga vajalik. See, mis toimub on meie riigis sõnulseletamatu. Ei jälgegi demokraatiast, lausvale ja iga päev! Mis toimub hetkel ravikindlustus- ja töötukassa rahadega - see on ju rahvalt sulaselge varastamine. Niisama pensionifondid. mis on pandud raha teenima (kes teab, kuhu), kuid pikka aega teenivad minule (rahvale) vaid vahendite vähenemist. Makske siis need rahad inimestele tagasi, laske fondid vabaks, kui ei suuda lepingutingimusi tagada! Kas valiysus tõesti ei taha näha, et riik jookseb noortest tühjaks! Kas tõesti on oma ihu ainult tähtis, andke rahvale ka elamisväärsus ja leib lauale tagasi!

Külaline

#1258

2011-11-29 09:23

Hoolige rahvast!

Külaline

#1259

2011-11-29 09:25

Liiga noorte ning lapse vaenulik riik.

Külaline

#1260

2011-11-29 09:49

Davno pora!!!!!
Vanja

#1261

2011-11-29 09:50

Olen nüüd lugenud seda "Hala" .
Ma olen Teile, kes Teie selle kirja olete kirjutanud, väga tänulik, sest Teie olete tõstnud Hr. Andrus Ansipi "Jumala" staatusesse.
See tähendab seda, et Hr Ansip jõuab igasse peresse, nende elu tuksi keerata ja siis veel riigi korda keerata oma suve järgi.
Jõuluvana on Ansipi kõrval poisike, kuigi temagi(Jõuluvana) jõuab igasse peresse.
Kui selle kirja kirjutajad loeksid enda koostatud kirja punkti "Vastus võimalikele rünnakutele" ja käituks enda seatud reeglite järgi.......
Jutu iva selles "Tegijal juhtub ja kes ei tee sellel pole ka midagi juhtumas"
Väga suur palve inimestele, palun jätke teemadega, nagu seda on majandus, spekuleerimine,sest majanduse nüanssidest arusaamine vajab (kahjuks) natukene rohkem haridust kui seda on keskharidus (eesmärk ei olnud kedagi solvata selle lausega, lause on selgitava sisuga).
Mina aksepteerin kõiki poliitilisi liikumisi, olen tolerantne usuliikumiste suhtes, aga sellise jama ajamise vastu olen allergiline.
Veiko Rämmel

#1262 Re:

2011-11-29 09:54

#1261: Vanja -

Juht vastutab alati. Nii lihtne see ongi. Et sa valesti aru ei saaks, mina olen sinusuguste tolerastide, kes kõike tolereerivad, vastu allergiline.

EKK

#1263 Kaheldav statistika!

2011-11-29 09:58

Olge ikka nii ausad, et see vale lausa silma ei paistaks! Kui minna "statistika" menüü kohale ja pisutki lugeda- märkate ehk isegi, et kusagil on käivitatud nn. ALLKIRJADE KOLHOOS. Sest kuidas te teisiti seletate ära selle, et allkirjade ja IP-aadressite (kust siis need allkirjad on antud!) vahe kasvab juba 1000 -tesse. Näiteks 2700 puhul oli vahe kõigest 300 ühikut, 3500 puhul on see aga juba 1000 juures! Valel on lühikesed jalad ja seda võtavad arvesse ilmselt ka sellel H-hetke päeval need bürokraadid, kellele te sooviksite need (subjektiivselt väljendudes!) väärtusetud digikinnitusteta allkirjad üle anda. See on hetkel juba niigi sama nagu loendada neid kristlasi, kes mõne peesse läinud asja üle "kurat!" vannuvad. Mis arvate kui teete proovi ka sellise asja kaardistamisel- noh, et teada saada, kas eestimaa on täis paganaid või kristlasi....
Selgitage endale ikka selgeks, kuidas selle IP-põhise ja allkirjade arvuga lood oleksid!
Veiko Rämmel

#1264 Re: Kaheldav statistika!

2011-11-29 10:05

#1263: EKK - Kaheldav statistika! 

 Mine metsa, sellist asja ei ole võimalik siin teha. Kui sind huvitab pöördu haldajate poole. Vaene ref-i sabarakk ei tea, mida ära teha.


Külaline

#1265

2011-11-29 10:09

Ma ei ole kindel, et antud petitsioon midagi muudab, kuid sellegi poolest annan oma allkirja, kuna olen absoluutselt ühel nõul selle koostajatega. Edu!

Külaline

#1266

2011-11-29 10:21

Olen täiesti nõus. Toimub riigi juhtimise mängimine, täiesti on unustatud, et vaja läheks ka inimesi, eriti haritud inimesi. Näib, et riigimehed seda ei arvesta.Lokkab võhiklikkus.
Vanja

#1267 Teema

2011-11-29 10:52

Lugupeetud Veiko Rämmel!
Ma parandaksin lauset: "Mina suudaksin hea tahtmise korral olla tolerantne" lauses "Mina aksepteerin kõiki poliitilisi liikumisi, olen tolerantne usuliikumiste suhtes"
Oman seisukohti mida ütlen välja ainult eraelus sest mingi elementaarne tsensuur oma enda väljaütlemiste kohta võiks meil ju kõigil olla. Muidugi see kui range see on, see oleneb juba isikuomadustest.
Poliitilisest seisukohast selline räuskamine ja ründamine tühja koha pealt näitab ainult ründaja nõrkust ja hirmu. ( julgen seda väita, kui endine sportlane, mida sõnakam vastane seda .....)
Aga see et selline teema siin ülesse on võetud, see üsna kasulik kõigile. Kes saab oma seisukohti välja öelda, kes saab kurta ja kellel avaneb võimalus silma paista enda ignorantsusega.

Aga Edu Teile.

Külaline

#1268 Re:

2011-11-29 10:55

#1257: -

Väga tegelik jutt!!! II aste maksja 10aa.


Külaline

#1269

2011-11-29 11:02

ühinen kõigega,sest sooviksin samuti muutusi meie armsas Eestis,et oleks tagatud inimväärne elamisvõimalus igale inimesele,et noortel oleks võimalik õppida,et tööjõulised inimesed saaksid omad töökohad ja teeniksid ausat ja hinnatavat töötasu,et pensionärid tuleksid toime pensioniga,mille nad on välja teeninud,et meie riiki juhiksid ausad ja kohusetundlikud inimesed,kes hoolivad oma riigist ja inimestest,kes selles riigis elavad ja tahaks elada.
Margarita Lejberg

#1270

2011-11-29 11:04

Почитала все комментарии и убедилась в очередной раз: сколько бы не говорили,а к согласию мы еще не скоро придем. В комментариях все равно прослеживается некая война народов,которая ведется и по сей день и не ясно ,когда закончится. Для меня остается до сих пор не понятным тот момент почему люди настолько цепляются за прошлое,не видя абсолютно того,что происходит в настоящем. Ведь если все силы направить на настоящее и будущее, то поверьте сил на прошлое уже не останется.
Хорошо, дабы не возникало вопросов я начну по порядку.
1)Насущная тема об уровне знания языка.
Я сейчас обращаюсь к русскоязычному населению. Я сама русская, родилась в Эстонии. Вся моя семья является гражданами Эстонской Республики и соответственно так как в Эстонии на данный момент гос.языком является эстонский, то значит это то, что если вы не желает работать дворниками ,а все же желаете являться конкурентно способными,то будьте добры знать язык на уровне, необходимом на выбранной вами должности. Извините,конечно, но такое существует абсолютно в каждом государстве во всем мире и это абсолютно нормально.Сейчас главное это касается молодежи,я в малом проценте беру людей,которым сейчас далеко за 40 лет,понимая прекрасно,что им сложно в данном вопросе,потому как люди всю жизнь отработали на фабриках,считая что ничего страшного произойти не может.
2) Вопрос касаемый зарплат и работы.
В данном вопросе я,конечно, согласна с тем,что у нас очень маленький уровень зарплат и семьей практически не возможно прожить на данные деньги,потому как с каждым разом повышается плата за коммунальные платежи.Да, и социальные пособия у нас минимальные,я по потере мужа получаю всего 122 евро на ребенка.Конечно,это очень мало, но милые вы мои,откуда браться деньгам,если денег в казну ЭР не поступает,так как большая часть населения не платит налогов, и с той же стороны, если повысить уровень социальных пособий,к сожалению, большинство людей просто на просто будет не заинтерисованных в поиске работы. Все мы говорим о демократии,так вот она Каждый из нас принадлежит только самому себе и мы решаем как нам жить,А не сверху дяди и тёти.
По поводу работы.Я убеждена,что проблема не в мировом кризисе,по мне так все это не спроста,а опять же крутятся деньги,к сожалению, и наши в том числе.Проблема в голове каждого из нас,если человек хочет работать , он будет работать,и тут уже не важно какая у тебя профессия,если надо содержать семью. Никто не обязан вам искать работу, Это лишь ваша инициатива. Конечно,другое тело, несколько непонятное дело в последнее время творится с тем,что в нашей стране появились иностранные граждане,которые работают у нас,получая у нас более 2000 евро, работая также строителями,хотя наши молодые люди согласны и на меньшее ,в связи со сложившимися обстоятельствами.Этот момент не понятен.

Мое мнение такое, если ты хочешь достойно жить будь добр помимо гулянок заниматься своим развитием,дабы когда тебе исполнится 40 не ныть ,что работы нет, денег нет, и бояться при этом потерять то ,что осталось и изо дня в день думать как тебе дожить до пенсионного возраста. В молодости нужно заботиться о старости,а не ныть потом об ушедших возможностях.

Я люблю свою страну и уезжать отсюда никуда не собираюсь.

А беспридел будет творится пока каждый внутри себя не осознает,что никто и никому ничего не должен и только от него самого зависит его жизнь и жизнь его детей.


ussike

#1271

2011-11-29 11:13

Üle hulga aja midagi tõeliselt head.:)

Külaline

#1272

2011-11-29 11:20

Нет плана развития страны даже на бижайшую переспективу. Может его прячут?
Или план развития экономики государства - это пережиток плановой экономики?
Государство ни чего не делает для развития экономики, только налоги собирает да палки в колеса тычет, когда для бизнеса нужна политическая поддержка.
20 лет мы НОЕМ о кабале советских времен. Промышленность развалена. Сельское хозяйство развалено. Под видом привлечения инвесторов ВСЕ ПРОДАНО! Страна загнана в кабалу зарубежных банков.
Народ разделен на своих и чужих.

Народ Эстонии очнись!!! Вас держат за дураков! Ансип - это не Ваш выбор! Его назначила правящая верхушка, которая должна нести ответственность за развал страны, вместе с ним.

Külaline

#1273

2011-11-29 11:33

Suurim tänu,Teile,et olete nii julgelt seda kõike välja öelnud.Üks kord peab ka eestlane hakkama tegutsema, mitte nurgas kiruma Eesti riigi valitsust.
Enn

#1274

2011-11-29 11:34

Kuradi tiblad raisk kirjutavad aint alla
Veiko Rämmel

#1275 Re: Teema

2011-11-29 11:43

#1267: Vanja - Teema 

 Muuseas mina ka 15 aastat ratast sõidetud ja MS olemas.