AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Quoted post

Vanja

#1261

2011-11-29 09:50

Olen nüüd lugenud seda "Hala" .
Ma olen Teile, kes Teie selle kirja olete kirjutanud, väga tänulik, sest Teie olete tõstnud Hr. Andrus Ansipi "Jumala" staatusesse.
See tähendab seda, et Hr Ansip jõuab igasse peresse, nende elu tuksi keerata ja siis veel riigi korda keerata oma suve järgi.
Jõuluvana on Ansipi kõrval poisike, kuigi temagi(Jõuluvana) jõuab igasse peresse.
Kui selle kirja kirjutajad loeksid enda koostatud kirja punkti "Vastus võimalikele rünnakutele" ja käituks enda seatud reeglite järgi.......
Jutu iva selles "Tegijal juhtub ja kes ei tee sellel pole ka midagi juhtumas"
Väga suur palve inimestele, palun jätke teemadega, nagu seda on majandus, spekuleerimine,sest majanduse nüanssidest arusaamine vajab (kahjuks) natukene rohkem haridust kui seda on keskharidus (eesmärk ei olnud kedagi solvata selle lausega, lause on selgitava sisuga).
Mina aksepteerin kõiki poliitilisi liikumisi, olen tolerantne usuliikumiste suhtes, aga sellise jama ajamise vastu olen allergiline.

Vastused

Veiko Rämmel

#1262 Re:

2011-11-29 09:54:49

#1261: Vanja -

Juht vastutab alati. Nii lihtne see ongi. Et sa valesti aru ei saaks, mina olen sinusuguste tolerastide, kes kõike tolereerivad, vastu allergiline.

susi

#1290 Re:

2011-11-29 15:17:50

#1261: Vanja -

Tere !

Kas Te väidate , et Eestis on kõik korras ?  Või Eesti elanikel pole õigust kritiseerida oma valitsejaid ? Väidetavalt on meil demokraatia ja ma olen riigi kodanik ning maksan ausalt makse . Ma otsustan ise, ilma Teie lahke abita, mida ma tohin ja mida ei tohi.

Ja kas Teile ei tundu, et Teie oma jutt on veidike jama ?  On kaks varianti . 1) Valitsejad  juhivad ja vastutavad oma tegemiste ja mittetegemiste eest . 2) Valitsejad on süüdimatud ullikesed või ebakompetentsed . Sellisel juhul tuleb neil vabastada koht neile , kes suudavad ja tahavad vastutada.