Humanistliku kristluse manifest

Quoted post

Anni

2011-10-10 11:14

Olen üks lihtne koguduseliige ja põgusalt jälginud seda foorumit ja loomulikult läbi lugenud ka petitsoonid, et aru saada mille üle triangel käib.
Minu nägemus asjast on selline: Praegu ägab kirik selle käes et oma kesta sisse kuidagi ära sobituda, aga tuum on hakanud käärima ja pressib kesta laiali... Ehk peaks vaatama üle mis seda käärimist on seal tekitanud, ega ometi kivistunud dogmad. Ei vaevalt, sest kivi ei saa ju käärida,nad on Meie Isa Lapsed kes on kaotanud järje. Usk, Usaldus,Osadus Loojaga võib anda ainult seda pidet mida meie kõik vajame. Usk on elav kuid ainult siis kui seda elavna tuntakse ja tunnetatakse. Mul ehk puudub meeste loogika kuid oma elus tunnen ma väga selgelt Jumala olemasolu ja Tema toimimist.
Kindlasti on vaja et inimesed neid asju arutaksid ja nn. ateistid,sest vaatamata mõnedele vihjetele et neil pole asja kaasa rääkida on nad samasugused Isa lapsed nagu ka need kes Peavad Ennast Usklikeks.Loodan siiralt, et nende ateistide näol on tegu otsijatega kes oma sisimas soovivad leida Isa. Las nad siis räägivad. Ja teie tublid kommenteerijad, ärge laske ennast provotseerida rumalusel ja hoiduge ka ise provotseerimast.See lihtsalt risustab väljaütlemisi mis muidu on üsna huvitavad ja panevad kaasa mõtlema.
Tean, et petitsioonidele ma siin vastust ei andnud, aga seda pole ka keegi teine siin teinud vaid kõik on püüdnud rääkida mis neid vaevab. Minu meelest pole võimalik neile kirjatükkidele mingit vastust anda... eks kirikul tuleb oma must pesu ikka ise ära pesta.

Vastused

inna
Külaline

2011-10-10 12:59:00

#1481: Anni -  kirikul tuleb oma must pesu ikka ise ära pesta.

ISE pesta

M.o.t.t.