Humanistliku kristluse manifest

Quoted post

Lea Altnurme

#371 Re: Re: Homoseksuaalsuse teemal

2011-09-22 07:35

#345: ivopill - Re: Homoseksuaalsuse teemal 

Minu arust ajad sa sättumuse ja teod segi. Kurja teinud homoseksuaal on samasugune kurjategija, nagu kurja teinud heteroseksuaal. Orientatsioon iseenesest ei ole ju kuritegu. Vihkamisele üles kutsuv homoseksuaal on taunimist väärt samal moel kui vihkamisele üles kutsuv heteroseksuaal. Homoseksuaalset suhet kahe inimese vahel võib sallida seni, kuni selles pole vägivalda ühe poole jaoks. See on ka põhjus, miks pedofiilide tegusid karistatakse ja ka muid seksuaalkuritegusid sõltumata sättumusest.

Vastused

Külaline

#373 Re: Re: Re: Homoseksuaalsuse teemal

2011-09-22 07:44:47

#371: Lea Altnurme - Re: Re: Homoseksuaalsuse teemal 

Vaadake pr Altnurme. Tegemist ongi nendega, kes EI KAHETSE. Ei maksa silmi kinni pigistada. Olen kord kirjutanud sellest, et konkreetne protesteerija  võiks tulla kirikusse, nagu nt mina lähen - oma pattudega. MIks peab minema Soome erijumalateenistusele, kus ei olnud altari ees kahetsusest sõnagi, oli vaid jutt armastusest, rohkem romantiliselt ilmalikust kandist. Mina sain oma arvamusavalduse eest  räige solvangu osaliseks, kus nimetati lausa  allavööd taset. Ainult selle eest, et kutsusin olema koos patustega, endaga, kirikutäie rahvaga, Kristuse kogudusega.

Ärme pigista silma kinni, hiljem võib olla juba hilja. Kas me tahame, et meie vennad pääseksid või et nad  oleksid surma surnud?