AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Quoted post

Ain

#2724 Kuulge inimesed

2012-02-25 17:06

Alustame seadustest. Võtame põhiseaduse. See seadus ei pane ju mingisugust valitut vastutama mitte kui millegi eest. Järgmine seadus on põhiseadusele toetuv valimisseadus. Selles on suurimad vead, mis üldse olla saavad.
Avalikus kirjas pole poolt sõnagi sellest ?
Miks?

Teine asi on see, et kirja algatajatel puudub, nagu ma aru olen saanud, laiapõhjaline ja inimestega läbi arutatud nägemus sellest, millisel moel ja milliste sotsiaalsete ümberkorraldustega see siinne riik edasi minna võiks.

Siinses arutelus on mõned üksikud asjalikud ideed ja ettepanekud ning viited, milledele on vajadus suunata tähelepanu, kui teemaalgatajad soovivad üldse edasi minna.
Muidu, vabandage mind väga, on see siinne arutelu tühipaljas emotsionaalse ning verbaalse inetuse välja elamise koht, kus isegi asjalikumatele ettepanekutele mingit arutelulaadset pole järgnenud.
Aga eks te ise teate, kas kütate edasi üles emotsioone, klopite nii-öelda vahtu ja väldite asjalikku analüüsi, või asute tegutsema mõtestatult ja arutlevalt, küsides inimestelt nõu ja abi, kui endal kõrvade vahe lühisesse jookseb.

Mitu pead on mitu pead.

Herr Rämmel!
Selle lahmimise asemel ootab siinne keskkond laiapõhjalist arutelu, kus see on!?
Mis selle tekkimiseks vajalik on?
Mida saaksid ja võiksid selle jaoks ära teha, kui kaas-autor?

Vastused

Veiko Rämmel

#2727 Re: Kuulge inimesed

2012-02-25 21:29:51

#2724: Ain - Kuulge inimesed

Äkki ootad natuke Ain, see on esimene samm. Peale 12.03 järgneb teine, kus ka sinu poolt mainitud asjad kirjas. Arutelu on aga siin kommentaariumis minu hinnangul piisavalt laiapõhjaline, suureks abiks järgnevate dokumentide puhul. Muide siin ei peagi olema sinu poolt mainitut, sest jutt on ansipvalitsuse lahkumisest.

Edasi on sedasi, et herrata oma kassi, ma olen uhkusega Eesti Maamamats.