AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Quoted post

EKK

#1459 Sassis statistika!

2011-12-01 17:15

Kui ikkagi selle "hädavalega" saaks lõpule!
Hetkel seisab tohutu küsimus selle taga, et Veiko Rämmel väidab, nagu oleksid paljud inimesed, kel arvuti puudub, andnud oma allkirju kodustega kahasse või töökohtades.....
Siin on hetkestatistiks seid:3 935 inimesi on allkirjastanud selle petitsiooni. Allkirjad on pärit 2 899 erinevalt IP aadressilt!
Aga kuidas see kajastub paikkonniti? Nimelt ei saa Tapalt allkirja andnu anda seda Pärnus, Kohtla- Järvel või Aegviidus! Aga Rämmeli loogika järgi saab ka nii! Tore on ja toredamaks juba ka läheb sest nagu märkate on 1000 ja ülegi antud samadelt IP-delt või siis- paneb Rämmel nagu alati ise segast!

Vastused

Külaline

#1460 Re: Sassis statistika!

2011-12-01 17:22:21

#1459: EKK - Sassis statistika!

Ma olen and 17 allikirja, kus ma ei soovi oma nime avaldad

ÖKK

#1465 Re: Sassis statistika!

2011-12-01 19:09:31

EKK sõnavõtt toob nagu alati meelde ühe ja sama... suu vahus ja rusikad õieli oma naist, 1-aastast last ja külarahvast peksva jobu nimega Valdo Paddar. Kes selle peale muidugi käed raudus Joensuu kinnimajja viidi. Kahjuks pani ta vangist vabanedes otsekohe plagama sadama poole, laevale, laevale, edasi mölisen juba Eestis!

Rõve.

susi

#1472 Re: Sassis statistika!

2011-12-01 20:50:06

Seda kirjutasin mina . Ja ma arvan ka praegu, et osa vene perekondi on andnud allkirjad ühe arvuti pealt .

Samas on "tööle " rakendunud ka mõned trollid , kes püüavad igati seda allkirjade kogumist läbi kukutada või naeruväärseks muuta . Ilmselt oma piiratuse piirides peavad nad seda pöördumist ohtlikuks :)))))

Alar Sudak

#1481 Re: Sassis statistika!

2011-12-02 01:49:10

Kui IP aadresse on vähem, kui allkirju, siis tähendab see seda, et on kirjutanud alla perkonnad ja sõpruskonnad. Lisaks sellele on arvutid raamatukogudes, noortekeskustes, päevakeskustes.

Kirja lähevad ainult need allkirjad, mida on kinnitatud meilile saabuva vastuse kinnitamisega.