AVALIK KIRI EESTI VABARIIGI PEAMINISTRILE

Külaline

/ #2716

2012-02-24 15:57

Ma leian, et teil on õilis suund, viitades sellele tahtele, mis sunnib teid taolist asja algatama.Kuid vaatamata sellele ma ei nõustu absoluutselt mitte ühegi teie väitega, vähemalt mitte nii ühekülgsel tasandil.Kuna esiteks on riik andnud endast parima palkade parandamises, toon näite hiljutisest, kus Reformierakond pidas pikki läbirääkimisi Tööandjate Keskliiduga(edaspidi TK) seoses miinimumpalga tõstmise küsimuses, toona tahtsid Reformid palgatõusu 20 protsenti kuna Eesti majandus on paranenud jõudsasti jne aga just TK oli see,kes ei nõustunud.Seega ei ole kohe kindlasti valitsus asjas süüdi. Ma arvan, et teil protestiatel on aeg ükskord jätta seljataha see ühekülgne mõtlemine ja tänada jumalat,et Ansipi valitsus on meid suuremats pasast päästnud ja mõelge,kas see on ikka valitsuse süü kui, mõne inimese elu ei kujune just välja sellisena nagu ta tahaks. Praegused ajad on rasked, ma ei väida vastupidist, kuid valitsus teeb kõik selleks, et need ei oleks veel hullemad. Hetkel on lihtsalt tähtsam riigi eelarve tasakaalu viia ja täita lubatust nii palju kui võimalik. Meil on vedanud,et oleme elanud üle suure rahakriisi,mis valdab kogu Euroopat ja seda tänu teistele riikidele,kes meie toetuseks miljoneid eraldasid oma riigikassast, vastutasuks meie aga vingume kui riik usaldusfondi avab Kreeka aitamiseks, võib-olla peegeldub siin hoopis rahvuse eripära-ihnus ja ahnus, mitte riigi ja selle juhtide poolt nii nimetatud petmine ja valetamine.